tiistai 20. toukokuuta 2014

Uudet valjaat


Mustin & Mirrin kassakone sanoi lauantaina ka-ching, kun kävimme koirien ja Miehen kanssa hankkimassa uudet valjaat. Nämä oli valittu kuvastosta jo aikoja sitten, mutta jotenkin oli vain aina jäänyt niiden hankkiminen toteuttamatta, sillä tokihan koirien piti päästä mukaan niitä sovittamaan.

Nyt tytöillä on samanlaiset Rukka Mini Comfort-valjaat. Minä valitsin Sennille korallinväriset (yllättäen) ja Mies valitsi Sellalle mustat (yllättäen). Nyt kun Sennin turkkikin on hienompi kuin koskaan, olemme viime päivinä saaneet runsaasti positiivista huomiota, ja kadulla tuntemattomat miehetkin ovat näitä valjaita kehuneet, sopivathan ne Sennin olemukseen kuin nenä päähän.

Sellalla mustat valjaat ovat melko huomaamattomat, koska ne hukkuvat runsaaseen turkkiin, mutta varmasti mukavat käyttää. Valjaat voi pestä koneessa 40 asteessa, joten huoltokin on helppoa. Lisäksi ostin valjaiden kanssa samanvärisen hihnan Sennille, joten kesätyyli on nyt valmis!


2 kommenttia:

  1. Onpas kivannäköiset nuo valjaat ja kummallakin koiralla varsin tyytyväinen ilme - kyllä nyt kelpaa :) Ihan hymyilyttää itseäkin, kun Senni ja Sella ovat niin hauskannäköinen parivaljakko!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi, Mari! Mukava kuulla että kuvista on iloa, minullakin tämä Sennin kuva sai kunniapaikan työkoneeni taustakuvana.

      Poista