maanantai 8. joulukuuta 2014

Messari, osa I - Lauantai ajatuksin

LAUANTAI - HELSINKI WINNER

Onpa kummaa; olen menossa ilman koiraa tai osallistumisoikeutta messuilemaan, ja minua jännittää. Olenko vain tottunut jännittämään Messariin menoa?

Eeeih lähdinköhän nyt liian myöhään, ehdinkö näkemään koiratanssikilpailun alun?

Ei ruuhkaa Hakamäentiellä, mitä ihmettä.
Ei ruuhkaa Messarin nurkillakaan, pääsinpäs nopeasti perille.

Minä olen kyllä niin kohtelias, että ilman koirattomana messuvieraana voin ajaa ylimpään kerrokseen ja kävellä rappuset alas. Menkööt koiralliset hissillä.

Taidankin maksaa parkin jo nyt aamulla. 11,00 euroa, okei.

Sisäänpääsymaksu. 15,00 euroa, okei.

Narikkamaksu 2,50 euroa, okei. Kolmekymppiä mennyt ja tulin vasta ovesta sisään... Noh, meni niin sujuvasti koko matka että antaa mennä, kerran vuodessahan täällä vain ollaan.

Ainiin karkkilakko päättyy tänään, wu-huu! Menenkin karkkikaupan kautta kun aikaa on. Mitä karkkia haluaisin, mitä tekisi mieli, hmmm... Apua, 2,5 kk karkittomuuden jälkeen en osaa päättää, mikään ei tunnu hyvältä vaihtoehdolta ensimmäiseksi karkiksi lakon jälkeen. En taida ottaa mitään, ehtiihän sitä.

Päivän paras esitys X-Files -teemalla.
Koiratanssikilpailu on alkamassa, kiva nähdä kun kisaajat harjoittelevat areenalla ilman koiriaan. Menenkin ihan parhaille paikoille istumaan. Ainiin ja fiksuna toin kotoa vichyä, taidankin ottaa huikan.... *SWOOOOOOSH* Voihan villakoira olen ihan märkä. Noooh ei haittaa, kaikki muu mennyt tänään niin hyvin.

Voin vain kuvitella miltä tuntuu odottaa omaa vuoroaan tuolla seinän takana, pelkkä ajatus vääntää vatsaa. Ei ei, en olisi vielä valmis samaan mihin nämä koirakot ovat.

Snif snif missä ne nessut on, ensimmäinen freestyle-esitys ja nyt jo tippa linssissä. 

Kolme tuntia siihen meni, ja nyt kisat ohi. Sain paljon ajateltavaa minun ja Sennin tansseihin. Nyt kohti westie-kehää. 

Kehä myöhässä, tässähän ehtii kierrellä. Mitäs NUO ovat, oijoi miten herkullisen näköisiä! Tuoretta banaania ja mansikkaa valkosuklaakuorrutteella, tämä on parasta herkkua mitä olen tänä vuonna saanut! 


Koju. Koju. Koju. Taidan tulla huomenna hoitamaan ostokset, eihän näitä jaksa tänään enää kiertää.

Westiet aloittavat kisan. Vuosi sitten mekin oltiin mukana noissa junnunartuissa, onpa ne pieniä. Pääsisipä pian taas itsekin kisaamaan. Näihin koiriin verrattuna Senni on kyllä todella karvainen, pitää trimmata huomenna...

Junioriluokan uroksia.

Vähän päätä särkee, pitänee syödä. Sitten lähdenkin kotiin ja Itsenäisyyspäivän juhliin linnaan, nimittäin Hämeenlinnaan. Hyvä syy ottaa ilta rauhassa että pääsen aamulla takaisin messuilemaan. Olipas kiva päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti