keskiviikko 24. joulukuuta 2014

Karvaisen valkeaa joulua 

6 kommenttia:

 1. Nättejä joulukuvia! Meillä on samanniminen koiruus, rodultaan dreeveri. Senni on nätti nimi ja teidän Senni hirmu ihanan näköinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi, sain uuden rodun "rotutietopankkiini", enpä olisi tiennyt minkälainen koira on dreeveri. Terkkuja kaimalle, hyvän nimen olette tekin valinneet :)

   Poista
 2. Ihania joulukuvia!:) Olit tuonne meidän blogin puolelle kommentoinut Sennin jalasta. Mua jäi mietityttämään, että kuinka kauan teillä kesti parantuminen noin suurinpiirtein? Meiltä tosiaan napattiin kuvat ja elänlääkäri teki jalalle vetolaatikkotestit tms. eikä löytänyt siitä mitään, mutta nyt alkaa olla jo reilu viikko ell. käynnistä ja meillä onnutaan vieläkin. Huomenna ollaan kyllä menossa käväsemään kasvattajalla ja soitetaan uudelleen eläinlääkärille, mutta olisi hyvä kuulla kohtalotovereiden kokemuksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Senni ontui viikkoja, jopa kuukausia. Aina kun alkoi tuntua siltä että jalka on parempi, kävi jokin pikkujuttu (esim. toinen koira hyppäsi selkään tai koira juoksi kuoppaan) ja sitten Senni taas väänteli jalkaansa. Meillä se ontuminen näkyi niin, että koira väänsi jalkaa astuessa sisäänpäin, vähän samanlaista kuin jos itsellä on ollut nilkka nyrjähtänyt, niin askelta pidentää. Heinäkuussa 5kk tapaturmasta oltiin ekassa näyttelyssä ja siellä tuli kyllä kehut liikkeestä, eli ainakin tuolloin oltiin jo kunnossa. Periaatteessa sitten kun polvi oli täysin luutunut ja kasvulevyt kasvaneet kiinni toisiinsa, oli vaiva poissa.

   Poista
  2. Okei, kiitos paljon. Me ei ehkä sitten vielä hypitä seinille asian kanssa... Hyvin samantyyppiseltä kuulostaa teidän ontuminen, joten voi hyvinkin olla, että samasta vaivasta kyse. Toivottavasti saadaan pikku mies kuntoon!

   Poista
  3. http://ollapakoira.blogspot.fi/2013/04/polven-tarina-osa-1.html
   http://ollapakoira.blogspot.fi/2013/04/polven-tarina-osa-2.html

   Olet ehkä jo löytänytkin, mutta tuolla on ajatuksiani tapahtuneesta 1-3 kk tapahtuneesta. Tuon jälkeen en ole tainnut polvesta enää kirjoittaa, koska ei onneksi ole tarvinnut.

   Jos nyt saisin tehdä asioita toisin niin olisin vielä varovaisempi koiran kanssa, kuten kirjoitinkin niin välillä vaan "luovutin" ja päästin Sennin leikkimään muiden kanssa, koska a) koira nauttii siitä b)oli mukavaa kun koira oli välillä väsynyt, yksin kun tuolloin koirasta huolehdin, niin tämä aika oli raskasta ylikierroksilla käyvän pennun kanssa.

   Poista