torstai 4. joulukuuta 2014

Klik x 20 000

Ollapa Koira on saanut tänään 20 000. klikkauksen.

Oh my Dog.

Kuten olen ennenkin sanonut, on minulle itselleni ollut monista koirablogeista paljon iloa, joten ihanaa että joku muu käy täällä hakemassa sitä samaa tunnetta itselleen. Vai mikä on syy, miksi blogiani luetaan, haluaako joku paljastaa?

Julkista koirapäiväkirjaa on nyt takana yli 1,5 vuoden verran, ja tämä on edelleen ihana harrastus. Lisäksi koen, että meillä on Sennin (ja Sellan) kanssa vielä paljon annettavaa ja uusia asioita koettavana - tervetuloa klikkailemaan siis jatkossakin!

ps. Haluatko kurkistaa kulissien taakse? Katso Senriikka @ Instragram6 kommenttia:

 1. Mun mielestä teidän blogi on ihana sen takia, kun on aina erilaisia postauksia ja hyviä kuvia :). En jaksa lukea sellaisia liian vakavia treeniblogeja, vaan täällä on näyttelyiden ja koiratanssijuttujen lisäks välillä kaikkee "hömppääkin" :D Toivottavasti jaksat myös jatkossa kirjoitella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tottakai kirjoittelen! Itsekin vähän vieroksun niitä treeniblogeja, etenkin kun en agilitykartoista (ainakaan vielä) mitään ymmärrä.

   Poista
 2. Itselläni on myös tuollainen westie söpöliini. Mukava siis lukea teidän puuhasteluja ja ihastella hyviä kuvia. Ja kiva tosiaan, kun on myös sellaisia arkisia postauksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi, mukava kuulla mielipiteesi! Laitan arkipostaus-vinkin korvan taakse.

   Poista
 3. Niinkuin oon aikaisemminkin tänne hehkuttanut, niin tää on jotenkin aivan ihanan hyväntuulisesti kirjoitettu blogi. Oon ihan puulla päähän lyöty, miten jaksan lukea noita näyttelypostauksiakin, mutta kai se on vaan sun ihana asenne näihin koiratouhuihin. ♥

  Itse arvostan blogissa myös sitä, että se on kirjoitettu niin, ettei tule kauheeta alemmuuskompleksia. En sitten tiedä, miten itse onnistun tässä oman blogini kanssa. Treeni-inspis, hymy ja koiran kanssa elämisen ja harrastamisen ihanuus on kuitenkin ne asiat, joiden takia blogeja lukee ja kirjoittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihanasti kirjoitettu, kiitos tuhannesti Emma! Näiden ihanien kommenttien myötä lähtee monta postausta luonnoksiin.

   Poista