maanantai 29. joulukuuta 2014

2014 Vuosikatsaus, osa 1/2

TAMMIKUU
Sennin toiset juoksut alkoivat, ja hormonihöyryissään se pissasi sänkyyni. Harrastuksissa oli hiljainen kausi, ja käytimmekin paljon aikaa Sellaan ja Markoon tutustumiseen.


    HELMIKUU
Tämä kuukausi on mennyt täysin arjen merkeissä, piti oikein kalenterista katsoa mitä ollaan tehty - eikä oltu tehtykään mitään erikoista. Kovasti Sennin turkkia trimmailin, sillä halusin tietää miten 5kk jakso joulukuusta toukokuuhun ilman kasvattajan osaavia käsiä sujuisi, ja hyvinhän se sujui, Senni pysyi westien näköisenä.
 MAALISKUU
Viime hetkillä heitin Sennin kuvan Puoli Seitsemän -ohjelma Suomen tyylikkäin lemmikki-kilpailuun, ja Senni voitti kilpailun Coco Chanel-tyylillään! Tuo on yksi hulluimmista jutuista mitä olen kokenut, hupijuttu joka kuitenkin tuntui silloin maailman suurimmalta asialta. Kunniakirja on seinällä edelleen. Maaliskuussa juhlittiin myös Oscarin 14-vuotissyntymäpäivää.


HUHTIKUU
Kevät alkoi, ja Sellaa totuteltiin käymään koirapuistossa, pikkuinen kun oli kovin arka. Pääsiäisenä kävimme vuoden ensimmäisessä mätsärissä, teimme pitkiä lenkkejä ja vietimme pitkän viikonlopun vanhemmillani maaseudulla.


   TOUKOKUU
Sain siskolta vappuna koirailmapallon, joka meinasi saada yhtenään köniinsä Senniltä. Pitkä näyttelytauko päättyi, ja kävimme näyttelyissä Riihimäellä ja Järvenpäässä. Järvenpäässä oli lämmintä, ja Riihimäellä niin kuumaa, että luulin pyörtyväni hiekkakentälle. Kummastakin näyttelystä tuloksena sileä ERI, josta olin todella tyytyväinen. Toukokuussa kävimme myös paljon mätsäreissä lähiseudulla.


KESÄKUU
Kesäkuun alussa Helsingissa järjestettiin suuri Westie-lenkki, jossa taisi olla yli 60 westiä. Meidän oli myös tarkoitus osallistua kahteen näyttelyyn, mutta viikkoa ennen ensimmäistä Senni venäytti juoksuleikissä ojentajalihaksensa. Kipulääkekuurin vuoksi jouduimme karenssiin ja molemmat näyttelyt jäivät väliin, mutta onneksi Senni parantui vammasta nopeasti entiselleen. Kesäkuun lopussa Sella täytti kaksi vuotta ja sitä juhlittiin korut kaulassa maksalaatikkokakkua syöden.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti