torstai 11. huhtikuuta 2013

Ruudussa

Ensimmäisestä yhteisestä päivästämme lähtien Senni on ollut innokas tv:n katselija (ja kommentoija). Eniten kiinnostavat eläinohjelmat. Tässä videossa Senni on 11 viikkoa, eikä vielä  paljasta mielipidettään luontodokumentista.

"Pois minun olohuoneestani!"

...kuten nykyään, välillä koiraohjelmat saavat neidissä semmoiset kierrokset aikaan että oksat pois. Tässä katsottiin yhdessä Galaxin koiramestaria, jossa koirat kilpailivat eri lajeissa, ja Senni juoksi yhtä lujaa ympäri olohuonetta kovasti haukkuen.

Satuhäitä Senni meni sohvalle katsomaan ihan yksinänsä kun emäntä seikkaili internetissä. Parin rakkaustarinaa pentu jaksoi kuunnella keskittyneesti, mutta tanssiminen oli sitten varmaan epärytmissä tai väärin askelin, koska sitä Sennin oli pakko arvostella äänekkäästi.

1 kommentti:

  1. Kiva että kommentoit vihdoin blogiani, löysinpäs sitä kautta tänne teidän mukavan tuntuiseen blogiin, jään heti seuraamaan! ;)

    Tuosta jalkavaiva-aiheesta, on kyllä niin kovin ikäviä nuo tuollaiset, toivottavasti teillekkään ei mitään pahenpaa tuossa rytäkässä rattunut! Tuo epänormaali kävelytyyli kyllä kuulostaa oudolta... Mutta jossei siellä mitään ole lääkärit löytäneet, niin ehkä se jalka sitten kuitenkin on kunnossa, toivotaan ainakin!

    Ihana telkkarin seuraaja teillä, niin suloisia kuvia :D

    VastaaPoista