keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Mahtava yllätys

Joskus viime vuoden puolella löysin blogin ja facebook-sivut, joiden kirjoittaja trimmasi työkseen koiria. Eikä mitä tahansa koiria, vaan enimmäkseen westieitä. Vaikka silloin ei koirasta ollut kuin haavekuvia, ja vielä vähemmän westiestä (westie oli minulle aina semmoinen päiväunirotu - vähän niinkuin nöffikin), jäin seuraamaan blogia, koirahullu kun olen.

Noh, kohtalo puuttui peliin ja joulukuussa minulla yhtäkkiä olikin westie, ja blogin seuraaminen sai ihan uuden näkökulman. Blogissa julkaistiin melko pian Sennin tulon jälkeen kilpailu, jonka pääpalkintona oli ilmainen trimmaus tai muu spa-hoito koiralle. Osallistuakseen piti lähettää kuva omasta koirasta ja perustella, miksi oma koira tarvitsisi hemmottelua. Voittajaksi selviytyisi koira, jonka kuva saa eniten tykkäyksiä Hilkan trimmauspalvelun facebook-sivuilla.

Ja mehän osallistuttiin! Tällä kuvalla:


Tässä Senni (3kk) on juuri ollut koirapuistossa kavereiden kanssa leikkimässä, ja olen nostanut hänet ammeeseen sulamaan. Ulkomuoto oli aika ressukka!

Kilpailua emme voittaneet, vaan eka trimmi tehtiin sitten kasvattajan luona. Tänään posti toi kuitenkin yllätyksen...


Joko saa avata?! Onko se syötävää?!

Kuoressa oli pussukka...

...ja pussukassa Senni-avaimenperä, oh my Dog!


Aivan mahtava yllätys, tästä oli kyllä vihiäkin facebookissa, mutta livenä tämä on vieläkin makeampi! Kaikille kilpailuun osallistuneille tehtiin omat avaimenperät lemmikistään kilpailukuvan perusteella. Onneksi taiteilija on hieman pörröttänyt Sennin turkkia ja jättänyt lumipaakutkin pois :D Avaimenperän on tehnyt Tessukka, iso kiitos sinnekin suuntaan! Tässä mainio lahjavinkki kaikille muille koirahöpsöille...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti