keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Puolivuotias

Tänään Senni täyttää puoli vuotta, onnea kultaseni! Painoa on tasan 6 kiloa, ja kasvuvauhti onkin viime viikkoina hidastunut lähes olemattomiin. 3-4 kk ikäisenä sitä saattoi tulla viikossa lisää 250-300g.

Merkkipäivää juhlistimme aloittamalla tänään koiratanssin tmi Rähinällä Marjaana Lohivirran ohjauksessa. Toivon että saisimme siitä jatkuvan harrastuksen, koska laji on hurmannut minut jo kauan sitten, ja ohjaajan ja koiran yhteispelissä vain on jotain taikaa. Alkuhässäkän jälkeen Senni jaksoi keskittyä treenaukseen tosi hyvin, pidimme vain yhden tauon tunnin aikana. Kotona treenatessa teemme yleensä vain 5-10 min kerrallaan, jotta pentu ehtisi sisäistää oppimansa asiat.

Yksin on vaikea ottaa nättiä seisontakuvaa koirasta, mutta tässä parhaat otokseni tältä päivältä. Koska olen itse westie-aloittelija, on mielenkiintoista kuulla kesällä mitä tuomarit ja muut harrastajat sanovat Sennistä. Omaan silmään on tietysti tosi kaunis koira!


1 kommentti:

  1. Ihana blogi! Ja tosi hyvä kirjoittaa ihan siitä tavallisesta arjesta, näitä on kiva lukea vielä vuosienkin päästä :) T E

    VastaaPoista