lauantai 16. elokuuta 2014

Sella korkkaa mätsärit

Lähettääkö Tarmo Sennille terveisiä Sellan kautta?
Ok, viime viikon näyttelyputken jälkeen olin ehkä hieman kyllästynyt näyttelytouhuihin, väliaikaisesti. Mutta koska sydän vetää kilpakentille koirien kanssa, piti keksiä jotain uutta twistiä touhuun - siispä lähdin match show'hun Sellan kanssa! Sella ei ole koskaan moista hommaa kokeillut, joten harjoiteltiin kotona näyttelyhihnassa (Oscarin 14 vuotta vanha musta pentuhihna) kulkemista, seisomista ja pöydällä oloa. Hyvin meni, sanoisin.

Mätsäri pidettiin Tuomarinkartanon vinttikoirakeskuksessa, ja paikalla oli järjestäjien ilmoituksen mukaan 191 koiraa. Siinä oli Sellalla ihmettelemistä, kun ei ole koskaan nähnyt yhtä montaa koiraa kerralla. Iltaruoka oli annettu hieman vajaana, jotta minun nakkipalkkani olisi kiinnostava, ja olimme myös jättäneet Miehen kotiin, jotta Sella hakisi minusta turvaa ja kontaktia.

Eihän siitä ihan tuhkimotarinaa silti tullut, sillä tapahtui jotain odottamatonta; Sella jäätyi pöydällä ihan täysin, eikä halunnut tuomarin koskevan itseensä. Luuli raukka varmaankin olevansa eläinlääkärillä. Eikä ne ravaamisetkaan menneet ihan niin kuin oli harjoiteltu. Enemmän hämmästelen tuota pöytäkäytöstä, sillä Sella on ihmisrakkain koira, jonka olen koskaan tavannut, jopa laitapuolenkulkijat se haluaa pusutella lenkillä... Mutta tässä on meille treenin paikka, kuten tuomarikin ymmärtäväisesti sanoi.

Lopullinen sijoitus oli sinisten kolmas, eli pahnanpohjimmainen. Sekarotuisia oli kuitenkin niin vähän kisaamassa, joten kaikki palkittiin, joten niinpä Sellakin lähti kotiin suuren palkintosaaliin kanssa!
Kotona palkintojen kera.
 Sekarotuisten kehän jälkeen vietimme iltaa vielä Emmin ja Tarmon kanssa, joiden blogia voi seurata täällä; Ritariässän seikkailut. Tarmo esiintyi hienosti 2 & 3 ryhmien kehässä, ja sai punaisen nauhan. Tuomari Matti Luoso ei valinnut yhtään 3-ryhmän koiraa palkintosijoille, vain suurimmat 2-ryhmän koirat. Tarmon lisäksi meidän naapurin bichon frise Kalle oli kilpailemassa 4 & 9 -ryhmien kehässä. Kalle on suuri Senni-fani, joten ihan hyvä juttu että juoksuinen Senni oli jätetty kotiin...

Tarmo kammattavana
Naapurin Kalle

4 kommenttia:

 1. Sella näyttää oikein ylpeältä palkintojensa kera :) Oli mukava törmätä teihin.
  t.Outi
  ps. Kalle toivoo näkevänsä pian myös Sennin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kävit täällä! :) Vielä viikko juoksuja jäljellä, sitten voi team Senni-Kalle taas tapailla.

   Poista
 2. Tarmo lähetti Sennille Sellan kautta varmaan jonkun rakkauskirjeen. Siksi varmaan murisi Kallelle, koska tajusi sen olevan kilpakosija :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, Kalle onkin fanittanut Senniä ihan pikku-Kallesta asti :P

   Poista