lauantai 23. elokuuta 2014

Ihmisten edessä Wuosisatamarkkinoilla


Koiratanssi on aihe, josta on jostain syystä ollut blogiin vaikeaa kirjoittaa, ja koko aihe on jäänyt taka-alalle, vaikka se on ollut meidän harrastus jo 1,5 vuotta. Kerran viikossa me kuitenkin käydään treenaamassa tmi Rähinällä, ja innostavina aikoina treenataan kotonakin paljon temppuja.


Rähinän koirat ovat perinteisesti esiintyneet Vihdissä järjestettävillä Wuosisatamarkkinoilla, joilla oli vuonna 2013 jo 15 000 kävijää. Marjaana pyysi meitä mukaan tänä vuonna jo alkuvuodesta, ja suostuin. Onhan meillä aikaa treenata, ajattelin. Hupsista heijaa, nyt olikin jo elokuu, ja oli aika lunastaa annetut lupaukset.
Kaada! -En! Wouwouwou!

Mukana olevien koirakkojen määrä muuttui ihan viime hetkille asti, ja lopulta esiinnyimme Marjaanan, Fanni-bouvierin sekä tietysti Sennin kanssa. Mitään sovittua koreografiaa ei ollut, vaan vuorotellen esittelimme koiriemme taitoja, muutama liike kerrallaan.

Meidän vuoro oli ensin, koska aloitukseksi oli ajateltu hauska ei koiria -kyltin kaato, jonka Senni osaa hyvin. Kovalla soivat musiikit, lavan hajut ja jopa katsomassa olleet lapsetkin olivat aluksi kuitenkin liian houkuttelevia, ja meidän pari ekaa vuoroa taisi mennä siihen, että yritin saada Sennin huomion lavalla ja show'n käyntiin. Loppua kohden Sennikin alkoi keskittyä, ja saimme tehtyä vaikeatkin liikkeet, kuten selän päälle hypyn ja maassa kierimiset kunnialla. Oli myös hienoa, että Senni oli vapaana koko esityksen ajan, eikä edes yrittänyt karata minnekään.

Petrattavaa siis on, erityisesti kontaktin kanssa, mutta vitsit oltiin rohkeita kun tehtiin tämä! Pitää myös olla itselleen armollinen, koska tämä oli meidän eka esitys. Päivästä jäi mukava fiilis, sekä kova halu treenata yhteistyötä entistä paremmaksi, ja esiintyä lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti