keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Päivä töissä

Yksi haaveistani toteutui tänään: Senni pääsi mukaani töihin! Tänään työpaikallani ei ollut ketään muuta paikalla, joten tämä oli hyvä totuttelupäivä. Ja oli tälle poikkeusjärjestelylle syykin, jonka avulla sain pomoni tähän suostuteltua; taloyhtiössämme tehdään lämmistyksen säätöä, ja asunnossa ramppasi huoltomiehiä koko päivän, joten Sennillä oli paljon rauhallisempaa minun kanssani työmaalla. Yksityisyyden säilyttämiseksi en kerro mitä teen työkseni ja missä, mutta pari anonyymia kuvaa voin täällä jakaa.
Päivä meni mukavasti, ja Senni aloitti sen tutkimalla uuden ympäristön hajuineen sentti sentiltä. Toimistossamme on suuret ikkunat, joista Senni näki ulos ja murisi ohikulkijoille ja tarkkaili maailman menoa, ja tähän aktiviteettin menikin paljon aikaa. Oli myös mukavaa, että Senni tunsi itsensä niin rennoksi, että pystyi nukkumaan parit päiväunetkin. Voi kun itsekin voisi sen joskus töissä tehdä... Omalta osaltani päivä tuntui menevän ohi hujauksessa, ja sain kaikki työtkin tehtyä ihan ajallaan. Toivottavasti voimme ottaa tämän joskus uusiksi, oli ihanaa kun ei tarvinnut kiirehtiä kotiin koiran luo.

2 kommenttia:

 1. Tosi hauskoja kuvia working girl:stä! ;D Mun ikiaikainen unelma olis tehdä sellaista työtä, jonne vois ottaa aina koirat mukaan. Ehkä vielä joskus..

  Kivaa viikonloppua sinne ja Senni-söpöliinille suukkoja! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen haaveillut koira-töistä! Mustissa ja Mirrissä olisi varmaan hauskaa, kun voisi vielä lisäksi rapsutella asiakkaiden koiria päivät pitkät eikä muusta tarvitsisi puhuakaan! Hauskaa viikonloppua teillekin!

   Poista