tiistai 29. lokakuuta 2013

Turkki hyvin, kaikki hyvin

 Tämän näköinen nuori neiti hengaili aamulla sängyssä. Eipä tiennyt Senni minne illalla mennään.Turkki oli laitettava kuntoon lauantain Black & Whitea varten, joten kävimme kasvattajalla trimmissä. Homma hoitui tunnissa, ja itse tekemäni pohjatyöt turkille olivat kuulemma onnistuneet ihan hyvin, jes!

Keittiön keinovalo ei ollut paras mahdollinen kuvausympäristö, mutta tästäkin kuvasta näkee eron aamuiseen, Sennin olemus on paljon siistimpi. B & W:ssa tulee olemaan 17 westie-narttua ja vain 9 urosta, joten tytöille voi tulla kinaa pojista siellä on paljon girl poweria!

Eilisissä näyttelytreeneissä syttyi taas monta lamppua minun päässäni, ja toivottavasti Senninkin. Sennin seisottaminen vapaasti menee niin paljon paremmin kuin asettelu, että yritämme tällä kertaa sitä. Ohjaajamme oli vähän sitä mieltä, että tämmöiset omapäiset terrierit eivät oikein pidä siitä, kun niitä asetellaan, ne haluavat hoksata ja tehdä itse. Tällä tyylillä Senni alkoi jopa pitää itse häntäänsä pystyssä (normaalisti esittäjä pitää sitä pystyssä), joten oikealla tiellä ollaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti