maanantai 21. lokakuuta 2013

Terrierit metsässä, katso kuvat!


Olimme viikonlopun maalla, ja kävimme kahdesti metsälenkillä koirien kanssa. Vielä alkuvuonna en viihtynyt metsässä ollenkaan, mutta nyt olen oppinut nauttimaan siellä kävelystä. Ja olen huomannut, ettei siellä tulekaan petoja vastaan, ellei naapurin (mukavia) koiria lasketa sellaisiksi.

Senni nauttii vapaana juoksentelusta todella paljon, mutta malttaa myös tulla luokse kutsuttaessa lähes aina. Metsään otan aina jotain leikkelettä mukaan, jotta tottelevaisuudesta saa superhyvää palkkaa. Kahtena päivänä Senni jätti yhden kerran palaamatta luokseni, ja lähti jonkin hajun tai eläimen perään. Ja minä tietysti sitten koiran perään... Eikä olisi millään antanut ottaa kiinni, mutta onneksi toistaiseksi minä olen ovelampi. Rapistelin namipussia niin, että sain Sennin huomion, ja sitten "vahingossa" pudotin sen jalkojeni juureen. Johan tuli koiralle kiire juosta se nappaamaan, ja minä sain napattua koiran, hah!

Oscar voi todella hyvin, kilpirauhaslääkitys on tehonnut hienosti, ja vanhuuden vaivat ovat muisto vain. Kuuloa tosin ei niilläkään saa takaisin, mutta hienosti pappa jaksaa kanssamme metsässä kulkea. Oscar tosin kulkee visusti polulla, ja harhautuu siltä maksimissaan parin metrin päähän. Senni sitten kulkee Oscarinkin edestä omia polkujaan, mutta valkoisen salaman erottaa syksyisestä metsästä helposti. Tässä parhaita kuvia retkiltämme: 

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitoksia! Näiltä retkiltä otin yhteensä lähes 400 kuvaa, tässä kermat kakusta :)

   Poista
 2. Ihana Oscar! Olisiko Sennikin osaltaan toiminut "lääkkeenä"? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Senni on ainakin valpastuttanut Oscaria, koska saa koko ajan rakkaudentunnustuksia eli helliä puraisuja korviin ja takajalkoihin. Minulla alkaa aina soida päässä Juha Tapion "Tykkään susta niin että halkeen" kun katson Sennin Oscar-fanitusta :D

   Poista
 3. Kauniita koirakuvia luonnosta ♥

  Rakastan sitä tunnetta, kun lähtee koirien kanssa metsään ulkoilemaan. Ihana hiljaisuus - mitä nyt kovaa vauhtia edestakaisin ravaavien koirien puhina! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Ehkäpä juuri se hiljaisuus tuntui aluksi niin painostavalta, nyt siitä voi jo nauttia. Senninkin tömistellessä kuuluu kyllä ihana "tumtumtumtum" kun koira kiitää pitkin metsänpohjaa, hassua että niin pienenkin koiran askeleet aiheuttavat ääntä.

   Poista