lauantai 31. elokuuta 2013

Valmiina syksyyn, antaa sataa!

Eipä tiennyt Senni mitä pian tulisi tapahtumaan.
Westien näyttelyturkkiin kuuluu, että jaloissa ja mahan alla on pitkää karvaa. Tälläinen turkki on toki kaunis, mutta kerää ulkoillessa itseensä kosteuden mukana paljon hiekkaa, kuraa ja roskia. Olen pitkään selaillut saatavilla olevia koirien sadeasuja turkkia suojaamaan, ja nyt kun Sennin kasvukin on pysähtynyt, oli aika ostaa sellainen. Pieni kärsivällisyys palkittiin, sillä Peten koiratarvike.com:issa oli viime viikolla hyvät alennukset näistä tuotteista. Koska olin jo etukäteen valinnut haluamani haalarin, ehdin tilata sen ennen kuin koot loppuivat. Lisäksi tein toisenkin löydön...
Sadeviitta oli heräteostos, koska hintaa sillä oli enää 15 euroa! Tämä sopii pieneen sateeseen ja pikaisiin ulkoiluihin, ja on nopea pukea koiran päälle. Huppua voi säätää, ja lisäksi selässä on pieni tasku. Tätä pukiessa mietin melkein ääneen, että kaikkea ne osaavatkin ajatella... Suomalaista laatutyötä siis. Viitta on kokoa 35, koko tarkoittaa mittaa niskasta hännän tyveen.Tähän sadehaalariin Senni ei niin ihastunut, asukokemus oli uusi ja hieman arveluttava. Haalari "halkeaa" vetoketjulla selästä, ja tätä pukiessa tuntui kuin olisin paketoinut koiraa... Tästä haalarista otin isomman westielle suositellun koon, koska halusin sen suojaavaan jalkojenkin karvat. Pienemmässä koossa olisi ollut neljä senttiä lyhemmät lahkeet. Lahkeet voi kiristää tarranauhalla nilkkojen ympärille, kuten näissä kuvissa on tehty. Muutoin mitoitus on hitusen reilu Sennille, mutta rintakehä toivottavasti tuosta vielä vankistuu. Onneksi tässäkin on kiristysnauhat kaulassa ja selässä. Haalari on kokoa 353, ja alennuksen jälkeen maksoi 32,45 euroa. Alkuperäinen hinta on 59,90 e, joten aikamoiset löydöt tein!

Myös itselleni tein hankinnan; ensimmäiset kumisaappaat jotka olen aikuisena omistanut. Senni esitelköön nekin.

Klassikkosaapas kestää terrierinkin hampaissa.

3 kommenttia:

 1. Onpa hienot sadeasut:D Noilla kyllä säästyy monelta pesulta, ollaan ehkä vähän kateellisia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttävät toimivan myös hyvinä sateen karkottajina, koska asujen hankinnan jälkeen ollaan tarvittu niitä vain kerran! :)

   Poista
 2. Onpas hienot sadeasut ja vielä hyvään hintaankin ;-) Kyllä noilla kelpaa tallustella!

  PS. Hienot on myös saappaat! Itsekin ostin tänä syksynä nuo hait ja en kyllä vaihtaisi pois, sillä on sen verran hyvät :)

  VastaaPoista