maanantai 12. tammikuuta 2015

TalviterveisetTäällä me ollaan, arkea elämässä taas. Tällä viikolla alkaa taas meidän viikottaiset koiratanssitreenit, ja lauantaina on luvassa jotain aivan ihanaa; kertaluontoinen monen tunnin koiratanssikurssi Westiekerhon järjestämänä Viialassa! Sitä varten kannattaa jo ajella 145km suuntaansa.

Kotitreeneissäkin on ryhdistäydytty, ja olen myös treenannut Sellaa. Pikkuhiljaa meillekin alkaa löytyä yhteinen kieli, ja Sella on nyt oppinut pari uutta temppua; toiseen suuntaan pyörähtämisen ja jalkojen välistä pujottelun. Senni ja Sella ovat aika makean näköisiä, kun niitä yhtä aikaa käskyttää, ja kummatkin pyörivät vinhasti itsensä ympäri samaan aikaan.

25.1. mennään sitten näyttelyyn Sennin kanssa, yli kolmen kuukauden tauon jälkeen, ja vielä ensi kertaa avoimeen luokkaan. Näyttelyt ovat tulleet jo uniinkin, niin paljon odotan taas sitä touhua. Turkki on ihan tiptop, ja edessä on vielä viimeistelytrimmi kasvattajalla ensi viikolla.

Muuten meillä on kaikki mukavasti. Naapurustoon on joulun aikaan muuttanut monta uutta pentua, joten toivottavasti saadaan lisää kavereita poismuuttaneiden tilalle. Uutena vuotena Senni oli melko hämillään raketeista, ja pakollisten ulkoiluiden aikana vaati päästä syliini... siinä meinasi kyllä minulla sydän sulaa, kun tuo omapäinen terrieri haki kerrankin minusta turvaa.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti