perjantai 2. tammikuuta 2015

Kato vaikka Googlesta

Blogin käyttöjärjestelmä Blogger antaa ajantasaista tietoa teistä kävijöistä, sivulatauksista ja monesta muusta  statistiikasta, joka bloggaamiseen liittyy. Hauskinta dataa on se, millä hakusanoilla haettaessa on päädytty klikkaamaan nettiselain hakutuloksista tänne Ollapa Koiraan.

ollapa koira
Ikuinen ykkönen, tällä on aina eniten osumia. Mutta kyllähän te muistatte myös, että tämän blogin voi laittaa sinne suosikkeihin, blogilistalle tai vaikka blogloviniin, jottei tarvitse aina kurvata googlen kautta, eikös vain?

koirankarvat taloyhtiön pihalla
Taloyhtiö. Ahdistaa koko sana; kuulun oman taloyhtiöni hallitukseen ensimmäistä vuotta, ja voin vain ihmetellä tätä naapureiden kyttäystä, omavaltaisia sääntöjenkiertoa ja juoruilua. Eläkeläisillä on selvästi liikaa aikaa! Mutta suosittelen ehdottomasti keräämään esim. trimmauksessa irronneet karvat pihalta, ei saa antaa naapureille helppoja valituksenkohteita.

miten westie sietää lämpöä
No ainakin aikuisena hyvin, Senni hiippailee nykyään saunaan kanssani ja hyppää itse ylälauteille makaamaan, jos en tajua pelkästä katseesta nostaa koiraa sinne.

pentukurssin kauhu &
räksyttävä koiranpentu
Mukavaa että joku hakee täältä apua, mutta tätä ongelmaa meillä ei kyllä pentuna ollut, Sennihän oli oikein hellantelttu (kröhöm).

tumma haalari ja koira
Valkoisen koiran kanssa suosittelen ehdottomasti pinkkiä jumpin-haalaria (ks. kuva), mutta tumma käy myös.

valkoinen pieni koira
Tulit oikeaan paikkaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti