maanantai 30. kesäkuuta 2014

Sellan syntymäpäiväjuhlat

Sellalla on tänään 30. kesäkuuta syntymäpäivä, ja kaksi vuotta tuli täyteen, ja Sella on nyt siirtynyt nuoruudesta aikuisuuteen.

Syntymäpäiväjuhlilla oli mukana Senni, ja voi kuinka hauskaa juhlissa olikaan! Malttamattomina tytöt odottivat tarjoiluiden alkamista juhlapöydän ääressä. Oh My God-kassiin oli piilotettu lahjat. Juhlan kunniaksi kummatkin halusivat lainata minulta korut kaulaan, jotta juhlat olisivat oikeat prinsessasyntymäpäivät.


Syntymäpäiväkakkuakin tarjottiin, jokaiselle vieraalle omalta lautaselta. Sella jaksoi hienosti poseerata kakun kanssa, ja pitkän odotuksen jälkeen oli ahmintataktiikkakin valmiina - niin paljon ja niin nopeasti kuin mahdollista.

Syntymäpäiväkakku (1 koiralle):
100 g rusinatonta maksalaatikkoa
1 kalkkunanakki
kurkkuviipale

Asettele maksalaatikko haluamaasi muotoon lautaselle. Halkaise nakki, jotta saat siitä kaksi kynttilää. Paina ne maksalaatikkoon pystyyn. Leikkaa kurkusta reunoja pois niin, että saat siitä sydämen muotoisen. Tarjoile heti.


 
Lahjat avattiin ruokailun jälkeen. Mieheltä Sella sai älylelun, jonka voi kiinnittää tyhjään juomapulloon, jotta namien saalistus olisi haastavampaa. Minä annoin Sellalle virtahepopehmon, koska pallojen lisäksi Sella pitää paljon pehmoista, ja tässä lelussa on tavallaan molemmat. Bonuksena lelun päässä on vinkulelu, jota en huomannut sitä ostaessani.

Lahjojen jälkeen ohjelmassa oli vielä leikkimielistä painimista, dentastixien syömistä (juhlapäivinäkin pitää harjata hampaat) ja sitten juhlaväki olikin valmis iltaunille puoli yhdeksältä.

Sellaiset syntymäpäivät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti