torstai 26. kesäkuuta 2014

Koira-arvoitus

Seuraavaksi esitellään kaksi koiraa, arvaatteko miten ne liittyvät toisiinsa?

Ensin Ansa.


Ansassa on mäyräkoiraa, jackrusselia, havanankoiraa ja tiibetispanielia. Ansakin on ollut nuorempana ihan musta, ja se on iän myötä alkanut harmaantumaan - vaikkei mikään vanha koira olekaan, vasta muutaman vuoden ikäinen.

Ja sitten Kessu.

Kessu on japaninpystykorva, myöskin muutaman vuoden ikäinen.

...ja keitä he ovat? No Sellan vanhemmat!

On tuo peritymistiede ihmeellistä, sillä ei ihan heti uskoisi Sellan isää puhtaan valkoiseksi. Jonkinverran Sella taitaa isäänsä muistaa, sillä kerran koirapuistossa kanssamme oli japaninpystykorvauros, eikä Sella aristellut sitä ollenkaan, vaikka yleensä onkin kovin hitaasti muille koirille lämpiävä.

Monet koiranpennut syntyvät emonsa huomiin, eikä isää näy mailla halmeilla (vaikka eipä se taida mitään haitata). Sella on kotoisin harvinaisesta, ehjästä koiraperheestä. Vanhemmat asuivat yhdessä pentujen syntymän aikaan, ja asuvat edelleenkin saman katon alla. Sellan ulkonäkö kerää paljon kommentteja mihin tahansa menemmekin, joten nyt on aika esitellä millä yhdistelmällä Selloja syntyy. Kessu ja Ansa ovat Miehen kaverin ja tämän kihlatun koiria, siksi ne kuuluvat yhä Miehen ja Sellan elämään. 

Kuka arvasi oikein?

Kessu + Ansa = Sella


4 kommenttia:

 1. Ahaa, mäyräkoirahan sitten Sellankin black and tanin selittää :) Hauska koiraperhe!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon että saan vielä oikean yhteiskuvankin kesän aikana, nyt Sella ei ollut mökkihulinoissa mukana. Eipä saisi westie-perheestä yhtä monipuolista kuvaa :) Tsemppiä huomiselle, harmittaa kun ei päästä mukaan!

   Poista
 2. Sellan ilme on ihan isältä! Hauska nähdä vanhemmat. T. Katri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, jännä sekoitus kerrassaan. Musta itä-ylämaanterrieri kuten Mies sanoo :)

   Poista