maanantai 21. huhtikuuta 2014

Pääsiäinen 1/2

On ilmoja pidellyt!


Minun ja Sennin pääsiäisen viettoon sopi mainiosti lämpö ja auringonpaiste, niin kuin varmasti monen muunkin. Perheeni luona maalla vietettiin risutalkoita, tehtiin pitkiä lenkkejä ja nautittiin kevään toistaiseksi lämpimimmistä (voi ei mikä sana, millä ulkomaalaiset ikinä oppivat ymmärtämään suomen kieltä?) päivistä ulkosalla.

Perjantain aloitimme ajamalla Viikkiin match show'hun. Taktisesti ajoitin saapumisemme 20 min ennen kehien alkamista, jottei tule liikaa odottelua - ja samaa taktiikkaa käytti sata muutakin koirakkoa. Jono kiemurteli Gardenian pihalla, ja vasta puoli yhden aikaan kaikki halukkaat oli saatu rekisteröityä mukaan. Pieniä aikuisia oli yli seitsemänkymmentä! Onneksi minulla oli retkituoli mukana, sillä kotiin pääsimme vasta puoli neljän aikaan... Suurempaa menestystä ei tullut, mutta saimme punaisen nauhan. Punaisia olikin lähes 40, joista neljä palkittiin. Senni keskittyi hyvin, ja jaksoi seistä ja kävellä myös loppukehässä tiiviissä tunnelmassa, joten täydet pisteet siitä. Hyvä aloitus tälle kisakaudelle.

Metsälenkeillä Senni sai nauttia vapaudesta, ja kulki kiltisti mukana kutsuja totellen. Sunnuntaina vanhempieni pihalla sitten testattiin vähän rajoja, ja Senni köpsötteli vierailulle naapuriin, joka on yli 100 m päässä. Minä tietysti kuljin rauhallisesti perässä, ja koitin saada Sennin takaisin, mutta Senni vain tarkasteli välillä vieläkö minä kuljen perässä... Onneksi naapurilla on kilttejä koiria, ja niiden luokse Senni varmasti olikin suunnistamassa. Koulutusoppien vastaisesti annoin sitten Sennin jäädä hetkeksi Pennin kanssa telmimään, saapi nähdä poiminko näitä tottelemattomuuden hedelmiä sitten koko kesän... Mutta kesäksi talojen väliin kasvaa enemmän kasvillisuutta, ja Sennin tulee olemaan hankalempaa lähteä retkelleen.

Huomenna lisää kuvamateriaalia ja Oscarin kuulumiset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti