torstai 20. maaliskuuta 2014

TV:stä tuttu

Minneköhän minä vielä joudun tuon Sennin kanssa... Koiralla ei ole ikää edes puoltatoista vuotta, ja jo nyt on elämääni tullut aika liuta uusia kokemuksia ja tunteita.

Yksi hurjimmista jutuista tapahtui eilen, kun sattumalta huomasin YLE:n Puoli Seitsemän -ohjelman etsivän Tyyliviikollaan Suomen tyylikkäintä lemmikkiä. Mieleeni tuli heti kuva Sennistä minun helmet kaulassaan, sama kuva joka täällä blogissa on Sennin CV-sivulla ja helmet-kuvapostauksessa. Lähetin kuvan ohjelman Facebook-sivuille, ja loppu on historiaa.

Puoli Seitsemän raati oli valinnut kolme parasta kuvaa finaaliin suoraan lähetykseen, ja kappas vain, Senni oli niiden joukossa. Hetken aikaa studiossa keskusteltiin kuvista, ja sitten oli aika julistaa voittaja - joka oli Senni! Tässä kohtaa minun ilmeeni oli varmasti näkemisen arvoinen; valtava ilon tunne ja kupliva kikatus valtasi minut, ja soitin heti useamman tutun läpi ja usutin katsomaan lähetyksen Areenasta. Raati perusteli valintaansa klassisella tyylikkyydellä, ja nimesi Sennin "lemmikkien Coco Chaneliksi". Aika upeaa!
Palkinnoksi Senni saa kunniakirjan ja ison luun, toivottavasti posti tuo ne pian perille. Sertejä jaetaan joka näyttelyssä, mutta tämä voitto oli kyllä jotain ihan muuta kuin aiemmin näyttelyistä kaipaamamme menestys, ja tuntuu todella mukavalta. Vieläkin hymyilyttää ja naurattaa asian ajattelu; minun koirani kuva valtakunnan verkossa ihailtavana ja palkittavana. Hupijuttuhan tämä on, mutta tästä on kyllä tullut minulle ja lähipiirilleni aivan valtavasti iloa.

Facebookissakin on kuhistu. Sekä Pääkaupunkiseudun Westiet-ryhmässä että Westiekerhon sivuilla kuva on saanut valtavasti tykkäyksiä ja kommentteja rotukavereiden henkilökunnalta omistajilta. Ja koska suosiohan mitataan aina kateellisten panettelulla, saimme myös ilkeän kommentin kiinanpalatsikoira-ihmiseltä (tähän kohtaan kirjoittaisin ilkikurisen hymiön, jos niitä blogissa käyttäisin!).

Kiitos kaikille vielä tätäkin kautta onnitteluista! Sattumalta tänään on vielä syntymäpäiväni, ja tämä juttu teki siitä ikimuistoisen. Mukavaa huomata, kuinka paljon kannustusta westie-yhteisön sisältä saimme, ja kuinka paljon yksi valokuva sai aikaan.

Voisikohan liitteen STL lisätä KoiraNet-tietokantaan, samaan tapaan kuin FIN MVA?

Lähetyksen voi katsoa YLE Areenasta vielä muutaman viikon ajan, Senni palkitaan 23 minuutin kohdalla:
http://areena.yle.fi/tv/2179753

4 kommenttia:

 1. Paljon onnea Suomen tyylikkäimmälle Sennille :) Teidän arkea ja tällaisia "huippuhetkiä" on niin mukava seurailla blogin kautta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, mukavaa että viihdyt blogissa, win-win tilanne :)

   Poista
 2. Voi ei, IHANAA!! Ihan huippu hauska juttu!! Paljon Onnea sekä emännälle että t o d e l l k i n tyylikkäälle Sennille! <3 Toi kuva Sennistä helmineen on kyllä ihan super suloinen ja tyylikäs kun mikä, WUF! :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annamari, otetaan uusi kuva kunhan saadaan kunniakirja siihen mukaan :P

   Poista