keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Voisitko istua vielä vähän leveämmin, Senni?


Senni vaikiopaikallaan, sohvan käsinojalla. Tästä kohtaa näkee hyvin ikkunasta ulos, ja talon ohi kulkevan polun vahtitehtävät kuuluvatkin Sennin jokapäiväisiin puuhiin. Kaarevalla nojalla pysyy hyvin, kun levittää koivet sen ympärille combow-tyyliin...

4 kommenttia:

 1. Hih! Hauskan näköinen istumatapa :) Ompas hassusti trimmattu tuo Sennin etuosa, kun näyttää kuvassa ihan karvattomalta. Itse huomasin, että kun etuosaa trimmaa reilusti viikon välein se pysyy siistinä ja karvallisenakin. Parhaaksi työkaluksi totesin itse semmosen raspin, jolla saa sormia paremmin karvaa irtoamaan. Itsekun veitsellä lähinnä onnistun karvan katkomisessa ;) Tsemppia viikonlopun näyttelyyn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi ja trimmausvinkistä! Kalkkunankaulaksi minäkin olen tuota kaulaa sanonut, lieko trimmaajalla ollut ajatuksena että sivuprofiilista tulee siistimpi. Onneksi karva kasvaa takaisin! Ja nämä kuvat ovat jo yli viikon vanhoja, jotain on jo kasvanutkin... Minulla on myös "raspi" eli Greyhoudin trimmauskivipuukko, joka on ihan mahtava kapistus!

   Poista
 2. Hihhihhihhih, aivan uskomattoman hassu asento!! Ihan tosiaan kuin neiti olisi hevosen selässä ratsailla. :D:D

  En tiedä miksi olen niin huono kommentoimaan teidän aivan ihanaa blogia, tyhmä minä. :/ Luen kyllä kaikki kirjoitukset heti ja olen aina ihan innoissani, kun huomaan teillä uuden postauksen. Toivottavasti parannan tapani, koska vuorovaikutus lukijoiden kanssa on, ainakin omasta mielestäni, bloggaamisen parasta antia.

  Mukavaa viikonloppua sinne ja suloistakin suloisemmalle Sennille paljon suukkoja! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Senni kiittää suukoista! Mukavaa, että meidän jutut kiinnostavat, blogia on mukava pitää :) Vähitellen olen kertonut myös "ulkomaailman" tutuilleni, että tälläinen harrastus minulla on... Ehkäpä ymmärtävät koirahurahdustani siten vähän paremmin :D

   Poista