tiistai 11. kesäkuuta 2013

Ulkonäköpaineita


Sennistä on kasvamassa kaunotar; viikon sisään moni koiraton on ottanut meihin lenkillä kontaktia ja kehunut Sennin ulkonäköä. Kaikki pentumaisuus alkaa olla kadonnut, ja pitää alkaa totutella ajatukseen, että minulla on koira, ei koiranpentua.

Väkisinkin mieleen hiipii ajatus, että pitäisi varmaan itsekin olla nättinä Senniä ulkoilutettaessa? Eikös koiran ja omistajan pitäisi muistuttaa toisiaan? Eihän nättiä koiraa voi ulkoiluttaa ihan minkä näköisenä tahansa!

Ulkonäköön liittyen halusin kokea miltä "trimmaus" koirasta tuntuu, ja kävin elämäni ensimmäisessä säärien vahauksessa. Eihän se mukavaa ollut, mutta tuntui ikävältä lähinnä nilkkojen alueella. Kipu oli myös hyvin lyhytkestoista. Koiralta tosin nypitään pienempää aluetta kerrallaan, vahauksessa repäistiin kerralla noin 10cm pitkältä ihokaistaleelta karvat. Repäisyjen hetkellä kyllä ajattelin, että jos en olisi ollut siinä vapaa-ehtoisesti (kuten useimmat koirat eivät ole) olisi tilanne saattanut tuntua jopa uhkaavalta. Ja minuahan ei edes sidottu kiinni tuoliin, vaan makoilin rennosti paikoillani... Hatunnosto siis koirille, jotka kiltisti trimmauksista suoriutuvat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti