tiistai 18. kesäkuuta 2013

Pissis

Juoksut on nyt ohi, se on testattu jo monen uroksen kanssa. Juoksujen aikana Sennille kehittyi ikävä tapa pissata unissaan "housuun" öisin, ja vaikka muut juoksu-merkillisyydet ovatkin jo käytöksestä hävinneet, on tuo tapa vielä voimissaan. Siksi käytiinkin Aistissa maanantaina pika-pissatestissä, jotta voitiin poissulkea pissatulehdukset - niistä kun voi tulla vähän isompaakin vaivaa pitkään jatkuessaan. Lisäksi arvelin, että juoksujen aikana tapahtunut sisätilojen merkkailu olisi myös voinut johtua pissatulehduksesta, ja googlen avulla löysin tietoa, että monet nartut saavatkin juoksujen yhteydessä tämän kiusallisen vaivan. Vaan eipä löytynyt pissasta mitään erikoista, ja lähdettiin kotiin "tarkkailemaan tilannetta", 135 euroa lomarahakassasta huvenneena. Kallisarvoista JA kallista tietoa siis! Näyte otettiin ultra-äänellä suoraan rakosta, mikä tosin oli kätevää, koska minulta säästyi näytteen metsästämisen vaiva. Haluan kohta kyllä Aistiin kanta-asiakaskortin...

Viime yön Senni pysyi kuivana, ja halusi pitkästä aikaa viereeni nukkumaan - hyvä yhtälö! Ehdin jo melkein huokaista helpotuksesta, mutta nyt kun vietin lomapäivää Sennin kanssa kotona tapahtui taantuma, ja Senni on pissannut kolmesti allensa. Netistä ei löydy oikein muuta selitystä kuin ongelmat virtsa-elinten rakenteissa, sillä muutoin tämä vaiva yhdistetään usein streriloituihin narttuihin. Elättelen vielä toivoa, että tämä liittyy juoksuihin ja niiden jälkihöyryihin, mutta aika mystiseltä vaikuttaa. Pesin tänään kaikki lattiat, ja pyyhin kaikki pissatut kohdat Simple Solutionilla sen jälkeen, ettei Senni saisi tuoksuista vahvistusta touhuilleen. Vaan eipä tuo taida tahalleen tätä tehdä, kun vahinko sattuu aina levätessä. Tarkkailaan tilannetta ja pestään lattioita. Se on myös outoa, ettei Senni tee tätä minun poissaollessani. Olen myös ottanut kaikki hesarit pois lattioilta, koska muuten sisäsiisteys on taas varmaa.

Loppukevennys:
Perjantaina tulin töistä kevein askelin töistä kotiin loman alettua, enkä ollut uskoa korviani ovella; aivan kuin asunnosta kuuluisi ääniä? Kävelin olohuoneeseen, ja siellähän oli TV päällä, radio-kanavista valittu YLE puhe ja ohjelmatietojakin Senni oli päivän aikana tarkastellut! Aika taitava tyttö, hyvä että osaa laittaa itselleen viihdykettä työpäiväni ajaksi!

Uuuuuuuu! YLE Puhe ruuuuuuules!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti