tiistai 4. elokuuta 2015

Kukka kävi kylässä

 
Meillä oli kotona pienet illanistujaiset viikonloppuna, ja saimme mukaan myös shih tzu-Kukan naapuritalosta. Kukan emäntä on koirapuistoystäväni; olemme tänä vuonna tutustuneet meidän koirapuistossa, ja viettäneet monta pimenevää iltaa siellä Sennin, Sellan ja Kukan kanssa, jotka ovat kaikki lähes samanikäisiä narttuja. Koirat tulevat toimeen, ja me ihmiset vielä paremmin.

Kukka oli hyvin reipas vieras, ja tutki tarkkaan illan aikana mitä kaikkia leluja meidän koirilla on - kirjaimellisesti tyhjensi lelukorit! Muuten niin hyväntuulinen Sella oli yllättäen tästä hieman näreissään, ja olisi halunnut aina juuri sen saman lelun, millä Kukka kulloinkin halusi leikkiä. Minullahan on kaksi siskoa, joten kyllä muistan lapsuudesta miltä tuo tuntuu, mutta ehkä tässä on Sellalle pieni kehityskohde käytöksen suhteen. Tai sitten vain ensi kerralla laitetaan lelut piiloon.

Koirien tarjoilut koostuivat raikkaasta helsinkiläisestä vesijohtovedestä vuosikertaa 2015, sekä kana-tikuista. Tikkujen syönti meni sentään sivistyneesti rinnatusten ja kukin keskittyi vain omaansa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti