perjantai 11. heinäkuuta 2014

Match Show @ Klaukkala 10.7.2014

Käytiin mätsärissä, tarkistamassa meidän tämän hetken kisakunto elokuun näyttelyitä varten. Mätsäri järjestettiin Nurmijärvellä Klaukkalassa, Halikatti-lemmikkiliikkeen pihalla. Osallistujien määrä oli huima, sillä mätsäreitä ei ole Helsingin seudulla pahemmin viime viikkoina ollut. 177 koiraa omistajineen oli tullut paikalle kilpailemaan, ja Sennin kanssa pienissä aikuisissa mätsäröi 39 muuta koiraa. Koiria oli todellisuudessa varmasti enemmänkin, sillä paikalla oli turistikoiria, jotka olivat vain seurana mukana. Maalaismeiningin mukaan mukana oli myös paljon tälläiseen vilinään tottumattomia koiria, ja kotiinviemisinä sain myös hirveän päänsäryn, sillä haukkuminen oli jatkuvaa, yksi kun aloitti niin johan kuului toiselta laidalta jo vastaus, ja siitä sitten jatkettiin. Yhdenkin samojedin omistaja istui muina henkilöinä tekemättä elettäkään, vaikka hänen koiransa huusi kaksi ensimmäistä tuntia tauotta. Mutta ehkä hän oli kuuro...

Sennistä ei tällä kertaa tykätty, ja tulos oli siniset, eikä sijoitusta. Tuolla koiramäärällä oli tosin myös harmi, että kussakin luokassa palkittiin vain kolme parasta. Meillä liikkeet meni todella hyvin, mutta seisotuksessa oli selkeästi hakemista, liekö harjoituksen puutetta vaiko vielä perua muutaman viikon takaisesta ojentaja-vammasta. Mätsärissä sai ilmaisia konsultointeja koirahierojalta, ja hän löysi kireyttä vasemmasta etujalasta, vaikken edes maininnut etukäteen tästä tapaturmasta. Onneksi ollaan edelleen otettu rauhallisesti, ja vapaana juoksemiset ovat vielä pannassa, joten antaa lihaksen kuntotua vielä rauhassa.

Koska Senni oli koko ajan liian lähellä kuvattavaksi, otin kuvia muiden koirista. Bichon oli aivan ihana, se oikein rukoili päästäkseen Sennin lähelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti