maanantai 6. toukokuuta 2013

Kevätmetkuja

Nyt ehkä vähän huvittaa turkin puolesta julkaista näitä kuvia viime viikolta, kun oltiin puistossa saippuakuplajahdissa. Kuten arvelin, oli Sennillä todella hauskaa kuplia jahdatessa (ja minulla niitä puhallellessa). Cavalier-poitsut Oliver ja Robin tulivat myös ihmettelmään meidän touhuja. Annoin tuolloin Sennin seurustella näiden rauhallisten kavereiden kanssa, kun polvella oli taas hyvä päivä.


Eilen käytiin toista kertaa trimmissä Sennin kasvattajan luona, ja voi hellanlettas minkälainen söpöliini sieltä karvan alta paljastui! Karva oli jo aivan liian pitkää, edellisestä trimmistä oli 10 viikkoa.


Trimmi meni suht hyvin, vain rinnasta nypittäessä Senni meinasi hermostua ja kokeili, josko tilateesta pääsisi rimpuilemalla pois. Sain itse taas katsoa koko toimituksen, jotta trimmaus sujuisi kotonakin tulevaisuudessa. Sen verran stressaava kokemus kuitenkin, että sen jälkeen vanhemmillani Senni otti totaalisen rennosti isäni sylissä!

 Tällä turkilla kehtaa käydä moikkamassa rotukavereita, ja torstaina menemmekin Westiekerhon järjestämään Westie-tempaukseen. Siellä tarkoituksena on osallistua epäviralliseen näyttelyyn, sekä ahmimiskilpailuun. Jälkimmäiseen Senni on treenannut ahkerasti koko talven...

Seuraa paljatus ruokavaliostani, mutta hyvin selityksin; pizzalaatikosta saa hyvän aktivointivälineen laittamalla ruokaa sen sisään, ja vahvistamalla laatikkoa maalanrinteipillä.

"Die pizza box, die!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti