perjantai 26. kesäkuuta 2015

Tällaisestakin järkytyksestä voi siis selvitä ehjin nahoin

Julkaisinko juuri kuvan koiran oksennuksesta? Taisinpa julkaista.

Maanantaina meitä odotti työpäivän jälkeen kotona oksennusten sarja, josta osa on kuvattu oheiseen kuvaan. Punainen oksennus, ei vaikuta oikein hyvältä. Kysymys kuuluikin, kumpi koira on kyseessä? Kumpikin oli virkeä ja nälkäinen. Ensin avuksi google, "koira oksentaa verta". Tulos: jos oksennuksessa on verta, vie koira lääkäriin. Ja meillähän oli jo pelkkää punaista, joten jo ajattelin, että kumpikohan koirista nyt kuolee, ja millaista elämä on vain yhden koiran kanssa...

Eläinlääkäri oli kuitenkin sitä mieltä, että tällainen tapaus voi jäädä täydeksi mysteeriksi, eikä syytä paniikkiin ole. "Jääkää kotiin. Jos jomman kumman koiran yleiskunto huononee, niin tulette sitten, nyt vain ruokaa koirille". Tuli vähän tyhjä fiilis, olinhan jo valmis ajamaan renkaat vinkuen eläinlääkäriasemalle.

Jäätiin kotiin ja kas, olemme kaikki vielä hengissä! Tarinan opetus; vaikka koira oksentaa verta, elämä saattaa jatkua aivan kuten ennenkin. Kumpikaan koirista ei ole tekoa tunnustanut, eikä vasikoinut toisesta. Ruoat ja vesi ovat maistuneet erinomaisesti, ja ne on poistettu elimistöstä asianmukaisesti, lenkilläkin on käyty. Selvittiin siis isolla säikähdyksellä.

2 kommenttia:

  1. Hui... onneksi kaikki on ok!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hui tosiaan! Tästä on nyt kaksi viikkoa ja kaikki on ok, eli mysteeri elää...

      Poista