torstai 18. kesäkuuta 2015

Riihimäki KR 6.6.2015

Riihimäen näyttely meni vähän sumussa. Edellisenä iltana perheeni sanoi hyvästit Oscarille, joten olo oli menetyksestä raskas ja pala kurkussa Borderterrierit olivat onneksi tällä kertaa jo paljon westejä aiemmin, joten en nähnyt niitä lainkaan.

Kyproslainen tuomari Chris Zeniou oli perusteellinen ja tästä johtuen myös hidas. Kehä taisi loppujen lopuksi olla lähes kaksi tuntia myöhässä, mikä teki päivästä vielä kurjemman, etenkin kun sateen uhka kasvoi minuutti minuutilta kehän laidalla.

Avoimessa luokassa oli kolme koiraa, ja Senni sijoittui toiseksi saamalla sileän ERI:n. Arvostelu oli todella mukavaa luettavaa, yksi parhaista mitä ollaan koskaan saatu:

2,5 years. Strong female. Nice strong expression. Correct bite. Correct topline and underline. Very balanced in body. Angulation correct. Nice, balanced in movement, sideways and rear. Angulations correct front & back. Moves very well.
ERI AVK2 

Vapaa suomennokseni:

2,5 vuotias. Vahva narttu. Kiva, vahva ilme. Oikea purenta. Oikea ylä- ja alalinja. Erittäin tasapainoinen runko. Oikeat kulmaukset. Hyvä, tasapainoinen liike, sivusta ja takaa. Oikeat kulmaukset edessä ja takana. Liikkuu erittäin hyvin.


Eli ei mitään negatiivista, tai sitä normaalia mainintaa pitkästä rungosta ja isosta koosta. Ja kulmaukset ja liikkeet hyviksi todettu oikein kahteen kertaan. Lisäksi kahden EH:-näyttelyn jälkeen päästiin takaisin ERI:n kulmaan kiinni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti