torstai 16. huhtikuuta 2015

Laatuaikaa omissa treeneissä

Olen viettänyt tällä viikolla hyvin ansaittua talvilomaani. Työntäyteisen alkuvuoden jälkeen parasta rentoutumista minulle ovat tarjonneet Senni, Sella ja kotoilu, en edes harkinnut minnekään kauas karkaamista. Kotona olen tehnyt asioita, joihin ei arkena tunnu löytyvän aikaa ja jaksamista, kuten siivousprojekteja.

Yksi lomatavoite oli vuokrata läheisestä koirakoulusta tila omaan käyttöön treenejä varten, niitä kun saa arkisin päiväsaikaan edulliseen 15,00 e / tunti -hintaan. Työni sijoittuu virka-aikaan, joten normaalisti tätä emme pääse hyödyntämään, mutta nyt oli mukava kokeilla. Haaveissani tässä kotia huomattavasti suuremmassa tilassa treenaamisemme nousee aivan uudelle tasolle kuin Keskustan kannatus konsanaan, ja Sennin vire ja tekemisen meiniki on kuin bordercolliella. Teemme täydellisiä koiratanssiohjelmia tuosta vaan improvisoiden, ja seinän kokoisesta peilistä voin samalla ihailla kuinka hyvältä näytämme.

Noooh, elävässä elämässä juoksujen jälkeisestä masennuksesta kärsivä Senni oli kuin hidastetusta filmistä, vaikka omalla olemisella ja tekemisellä yritin sitä kannustaa reippaammaksi. Palkkanakin oli normaalista poikkeavaa lihatikkua. Ainoa toimiva konsti oli laittaa koira hetkeksi kuvassa näkyvään häkkiin lepäämään, tuolta kun Senni pääsi pois, niin yhden tempun teki vauhdilla, sitten oli taas sitä mieltä että hohhoijaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti