maanantai 9. helmikuuta 2015

Senni bloggaa


Rakkaat lukijat, emäntä on olevinaan kiireinen, joten nappasin sohvalla lojuneen läppärin tassuihini jakaakseni kuulumiset kanssanne.

Kotikolon tavaramäärä on kasvanut sadoilla ellei tuhansilla tavaroilla. Sella ja Marko aikovat pian anoa helsinkiläisyyttä jotta olisivat tasavertaisia minun ja emännän kanssa, ja sitä varten omaisuus tulee Vantaalta raahata rajan tälle puolen. Saatiin sentään vaihdettua sänky suurempaan samalla, joten loppuu se Markon valitus ahtaudesta - kyllä minulle kuuluu oma tyyny ihmisten välistä, olinhan sentään täällä ensin.

Viime viikolla tapasin velipuoleni Peetun ja pari uutta westiä Espoon westielenkillä. Kuljimme rinta rinnan, Peetu halusi varmaankin isoveljenä minua suojella ja tsempata. Emäntä otti Sellankin mukaan vaikka se onkin väärän värinen, sellainen itä-alamaan mustaterrieri varmaan.

Vähän aikaa sitten emäntä villiintyi ja osti meille uusia raakapullia. Ei ollut hyvää. Yritin osoittaa mieltä emännälle jättämällä kaiken ruoan kuppiin, myös ne hyvät osat. Sella ei ymmärtänyt tätä tehokasta manipulointikeinoa, vaan kävi aina syömässä nirsoillut ruokani. Eihän emäntä edes aluksi huomannut mitä yritin kertoa, ja jäin vielä nälkäiseksi! Nyt se paha vihreä lihapullapussi on vihdoin syöty ja syön taas kuppini tyhjäksi.

Emäntä on lisäksi ollut vitsikkäällä tuulella ja keksinyt minulle ja Sellalle toiset nimet; nyt meidät tunnetaan myös nimillä Senni Samantha ja Sella Sanelma. Että sellaista elämää meillä.

-Senni

9 kommenttia:

 1. Senni Samantha ja Sella Sanelma > huutonaurua!! :D:D:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti vielä lisätä, että ihana postaus ja varsinkin eka kuva on aivan mahtava! <3

   Poista
  2. Hihii noita toisia nimiä ei tarvinnut edes miettiä, tulivat luonnostaan :)

   Poista
 2. Rakas Senni! Minä niin ymmärrän sinua! Ei ole helppoa pitää laadusta kiinni, kun kaverina asuu ahmatti! Minä itse valikoin todella tarkasti mitä syön.. emäntä kutsuu epähienosti nirsoksi..mutta juuri siitä syystä olen kasvanut todella sporttiseksi ja komeaksi.. ;) Pusuja! t. Kalle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kalle, Senni arvelikin että noudatat tarkkaa ruokavaliota kuten hänkin :)

   Poista
 3. Ihana postaus ja ihana tuo eka kuva !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kuvaa ei ole edes lavastettu, Senni pölli koneeni eräänä iltana wc-reissuni aikana ja hain äkkiä kameran.

   Poista
 4. Ihana postaus ja hauskat kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, koiran äänellä kirjoittaminen toimii aina ;)

   Poista