tiistai 25. helmikuuta 2014

Everlasting eli hupia westielle viideksi minuutiksi Senni on taitava. Senni on aivan liian taitava.

Jo pidemmän aikaa olen halunnut ostaa Sennille Everlasting-lelun, jonka luvataan tarjoavan koiralle tekemistä pitkäksi aikaa. Leluun voi ostaa uusia täytteitä, ja täytteet ängetään leluun niin tiukasti, että niiden poistaminen on koiralle vaikeaa. Lisäksi täytteen muoto on sellainen, ettei koira saa siitä hampaillaan kunnon otetta. Kuulostaa siis täydelliseltä Sennille, joka on tähän mennessä keksinyt nopeat ratkaisut kaikkiin leluihinsa.

Sellalla on myös tälläinen lelu pienempänä, ja Mies vinkkasikin, että kannattaa ostaa koko isompi, eli M-koko. Paketin mukaan M-koko sopiikin vähintään 6,8 kilon painoisille koirille. Täyte on tässä koossa jo melko iso, mutten ajatellut sen olevan ongelma, sillä eihän se koira sitä kerralla syö.

Annoin lelun Sennille, ja ensireaktio oli epäluuloinen. Lelussa oli minunkin nenääni todella vahva muovin tuoksu, joten haju oli Sennin mielestä varmasti melko luotaantyöntävä. Jopa minun iltapalani, luonnonjugurttia ja vadelmaa, kiinnosti enemmän. Mutta sitten muovin haju hälveni, ja lelu pääsi testiin.

Viiden minuutin kuluttua täyte oli lelun ulkopuolella, ja Senni rouskutteli sitä tyytyväisenä. Tungin täytteen takaisin leluun, mutta sama toistui, nyt jo paljon nopeammin. Ei siis saatu rahoille vastinetta tässä suhteessa, mutta onneksi lelussa on kapeampi "keskiosasto", johon voin piilottaa pienempiä nameja jatkossa. Ainakaan valmistajan tekemiä täytteitä ei meille tarvitse ostaa, tai voisinhan syöttää ne Sennille suoraan paketista...

6 kommenttia:

 1. Itse olen samaa tuotetta ihmetellyt (kaupan hyllyn äärellä tosin) ja todennut, että en viitsi edes yrittää tarjota tekemiseksi, näyttääkin jo ihan liian helpolta. Fiksu Senni :)

  PS. Hieno kuva Sennistä bongattu!
  4.bp.blogspot.com/-kN0cHRIfknw/UjXvoCbDJAI/AAAAAAAAB5I/Z4D_RRv5M7I/s640/IMG_0565.jpg

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli tosiaan suuri pettymys, koska odotukset olivat niin korkealla. Tuo täyte on pääosin soijaa, joten ehkäpä onkin parempi että tungen leluun jotain parempia täytteitä, enkä tuollaista höttöä.

   Löysitkö tuon kuvan Lumo Kamaaliaksen blogista vai mistä? Sen on ottanut Satu Mali, syyskuussa Tuomarinkartanon koiranäyttelyssä.

   Poista
  2. Se on tietysti hyvä, jos leluun on mahdollista piilotella jotain muuta herkkua, ei ollut ihan hukkaostos! :) Taisi joo tulla jossain blogissa vastaan, tykkään kyllä todella paljon kuvan odottavasta tunnelmasta, Senni on ihana!

   Poista
  3. Välitän Sennille terveiset :)

   Poista
 2. Mä ostin sen s kooon mun pienelle westiepennulle ja se ei oo onneks viel tajunnu miten saada se täyte pois sieltä. Kovin se joka ilta sitä nuolee ja yrittää purra :D

  aryanseikkailut.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minkä nuorena oppii, sen vanhana taitaa - pätee myös koiriin! Meillä Senni on pienestä asti saanut aktivointileluja, ja nyt aikuisena ei tunnu enää löytyvän enää tarpeeksi haastavia.

   Poista