sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Vuosisuunnitelma 2014

Teen mielelläni listoja kaikesta mahdollisesta, ja tammikuussa onkin hyvä aika kirjata tulevan vuoden tavoitteet ylös. Tämä olkoon samalla myös lupaus blogin tulevasta sisällöstä.

VUODEN 2014 TAVOITTEET

KOIRATANSSI
Haave: Tehdä lyhyt ohjelma
Unelma: Esittää se ohjelma jossain
Fantasia: Osallistua virallisiin kisoihin
  
MATCH SHOW'T
Haave: Saada Mies ja Sella mukaan mätsäriin
Unelma: Saada lisää pokaaleja ja ruusukkeita
Fantasia: Päästä BIS-kehään

KOIRANÄYTTELYT
Haave: Saada toinen ERInomainen
Unelma: Osallistua Westie-erikoisnäyttelyyn
Fantasia: Osallistua Maailman Voittaja -näyttelyyn

Tänä vuonna pitäisi myös alkaa harkita Sennin sterilisaatiota. Vaakakupissa painavat saavutetut terveysedut, toisella puolella taas operaation aiheuttamat muutokset koirassa. Lisäksi on kurjaa sulkea kokonaan mahdollisuus pennutukseen, vaikka tuskinpa siihen koskaan ryhtyisimme - en kuitenkaan voisi antaa yhtäkään karvapalloa uuteen kotiin, vaan pitäisin kaikki.

Luonnollisesti toivon myös, ettei meille tulisi ylimääräisiä eläinlääkärireissuja tänä vuonna, viime vuonna niitä kun oli ihan tarpeeksi jalkojen takia. Senni on jo 15 kk, eikä westeille niin tyypillisistä allergioista ja iho-oireista ole ollut tietoakaan. Mitä vanhemmaksi ilman niitä pääsee, sitä epätodennäköisempää on niiden ilmaantuminen. Tähänkin on tietysti poikkeuksia, naapurimme westie sai viisivuotiaana kaikki mahdolliset allergiat, siitepölystä lähtien.

Voi kun talvi menisi nopeasti ohi, ja päästäisiin taas harrastamaan kunnolla. Tällä hetkellä en keksi tästä vuodenajasta muuta hyvää kuin sen, ettei koiraa tarvitse pestä ja kuivata joka ulkoilun jälkeen. Viime vuonna aloin haaveilla koirajuoksuvyöstä; ehkäpä koiran kanssa juokseminen olisi tavallista jolkottelua hauskempaa? Sitä aiomme ainakin kokeilla keväällä.

Paljon on tekemistä ja odotettavaa, tuntuu hyvältä vuodelta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti