keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Westiet lenkillä

Pääkaupunkiseudulla on säännöllisesti westie-lenkkejä, joissa westiet omistajineen kokoontuvat ja vaihtavat kuulumisia. Tapahtumista kerrotaan westie-kerholaisille, ja Facebookin westie-ryhmissä. Me osallistuimme eilen Sennin kanssa Vantaan westielenkille ensimmäistä kertaa. Tilanne on tavallaan hieman hassu; koiria ja ihmisiä, joista kukaan ei (ainakaan tällä kertaa) tuntenut toisiaan kokoontui, ja seuraavat kaksi tuntia ihmiset puhuvat koirista, koirat leikkivät ja joukkio etenee verkkaisesti. Touhu oli kuitenkin luontevaa, koska tietysti kaikki osallistujat ovat tietynlaisia koirahöppänöitä, ja koirat nauttivat toistensa seurasta.

Eiliselle lenkille osallistui kova narttukolmikko, Hertta, Elli ja Senni. Vanhin koira oli neljävuotias, keskimmäinen kaksivuotias ja Senni nuorin, 9 kuukautta. Trio tuli todella hyvin toimeen, ja nuorempien kesken nähtiin jopa westie-hepuleita. Vaikka westie-piirit Suomessa ovat melko pienet, ei tällä kertaa kukaan ollut lähisukua keskenään, ja kaikki olivatkin ihan oman näköisiään. Senni oli yllättäen kaikista suurin korkeudeltaan, taitaa tulla aika iso tyttö...
 Vantaan Tammiston lähellä oli ihana tammimetsä, jossa uskalsimme laskea koiratkin välillä irti peuhaamaan. Westie-lenkki oli todella mukava kokemus, jatkamme varmasti kimppalenkkeilyä muiden westieiden kanssa. Illalla ei kummankaan meistä tarvinnut unta kauaa odotella! Lopuksi vielä potretit neideistä:

Elli
Hertta

Senni


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti