torstai 6. marraskuuta 2014

Westie-tempaus


Viime lauantaina Westiekerho järjesti Westie-tempauksen Lohjan Muijalassa Halloweenin hengessä. Hiekkapohjaisessa hallissa sai kokeilla erilaisia koiran kanssa harrastettavia lajeja, oli naamiaista, tarvikemyyntiä, munkkikahvit, juoksukilpailua ja lopuksi pidettiin vielä leikkimielinen koiranäyttely. Tarvitseeko edes sanoa, olimmeko me mukana tässä tapahtumassa?


Ennen lähtöä sanoin Sennille, että mennään katsomaan sukulaisia. Paikalta löytyikin ihan sattumalta Sennin velipuoli, juniori-ikäinen Bobi. Sennillä ja Bobilla on sama äiti, Starring Tatiana. Senni ei ollut ihan yhtä innoissaan veljestään kuin minä, mutta pariin yhteiskuvaan sisarukset kuitenkin saatiin houkuteltua.

Sukulaisuuskin tuli hauskasti ilmi, kun kehuin ohimennen Bobin emännälle, että siinä on samaa kokoluokkaa Sennin kanssa oleva koira, ja kappas, samoista geeneistähän nämä westit ovatkin kasvaneet.


Viime vuonna tempaus pidettiin jo toukokuussa, ja tuolloin jäi vähän kaivelemaan nuoren Sennin surkea tulos nakinsyöntikilpailussa. Nyt kun ikääkin on kertynyt, oli revanssin aika, ja Senni palkittiin kolmanneksi parhaana nakinsyöjänä. Suurin lajiyllätys tuli kuitenkin agilitysta, jota emme ole koskaan kokeilleet - Senni oli aivan innoissaan esteistä. Agility on jäänyt sivuun pentuiän takajalkaongelmien vuoksi, mutta ehkä nyt olisi tarpeen selvittää jalkojen kunto, kun mitään vaivaa ei ole enää ollut (kop kop) ja sitten harkita tätäkin lajia hupimielessä.  Edes korkea A-este ei Senniä huimannut, humps vaan neiti kiipesi sen ylös alas.

Leikkimielisessä näyttelyssä meillä meni hyvin, ensin Senni voitti oman luokan "akat" ja sitten paras narttu-kehässä oltiin toisia. Palkintoja tuli niin paljon, että tarvittiin kaksi kassia niiden kotiin kantamiseen. Tarmon blogin kirjoittaja Emma otti meistä kuvia, kiitos paljon niistä! Kuvista huomaan mitä pieni tauko missipuuhista on tehnyt; Senni seisoskelee hassusti minä seisotan Sennin hassusti, mutta eipä sillä näissä kisoissa ole niin väliä, kivaa oli. Arviointilapussa tosin lukee "isohko emäntä", onkohan tässä vaaraa että sillä tarkoitettiin minua?

Akat, eli 2-7-vuotiaat narttukoirat.
Luokkavoitto.
  
Parhaat nartut ja kaksi Riikkaa.
Palkintosaalis. Toinen pokaali on nakinsyöntikisasta.
Päivän aikana nähtiin myös paljon tuttuja, on kivaa että tällaisiin tapahtumiin voi lähteä ihan yksin ja silti on koko päivän ajan juttuseuraa ympärillä. Terveiset vanhoille tutuille Peetulle ja Tarmolle, sekä Elviiralle ja Venlalle, jotka vihdoin tavattiin livenä, Ja tietysti kiitokset kivasta päivästä westie-kerholle!

3 kommenttia:

 1. Olipa tosiaan hauskaa törmätä sukulaisiin! Bobillehan tulee tällä viikolla ikää vasta 7 kk, joten melkoisen isoksi westieksi taitaa kasvaa.

  T: Jaana, Elsa & Bobi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai Bobi oli niin nuori, hänestä tulee siis komea poika! Muistaakseni Senni kasvoi niin, että 5kk iässä painoi 5 kiloa, 6kk iässä 6 kiloa jne. Nyt painoa on 9,5 kiloa, mutta Senni on myös todella lihaksikas.

   Oli mukava nähdä, en ole nänhnyt Sennin täyssisaruksiakaan yli puoleentoista vuoteen. Toivottavasti törmätään uudestaan kun Bobi on varttunut :)

   Poista
 2. ai ku ihanii nappisilmii

  VastaaPoista