torstai 18. syyskuuta 2014

Harjoiteltu on


Sunnuntaina näyttelyyn Hyvinkäälle. Uutta SA-tulosta toivoen treenasin turkin laittoa alusta loppuun asti itse kotiolosuhteissa. Ihan hyvä treeni, koska kun ei tarvinnut huolehtia kellosta ja omasta vuorosta samalla kun tupsutti turkkia, olikin yllättävän helppoa saada karvat asettumaan haluamallaan tavalla.

Tällä kertaa pitää ujuttaa harja mukaan kehään, että saisin nuo masukarvat suoriksi liikkeiden jälkeen, yläkuvasta näkee hyvin mitä tarkoitan. Minulla taitaa olla taipumusta stressata melkein enemmän omista vaatteista näyttelyssä kuin Sennin turkista, sillä vaatteiden olisi oltava mukavat, tyylikkäät, mielellään taskulliset, väriltään valkoista korostavat (mutta silti niissä ei saisi näkyä valkoiset koirankarvat), niissä ei saa tulla kylmä eikä kuuma, ja joskus niiden pitää kestää sadettakin...

3 kommenttia:

 1. Eikää ihanaa teilläkin on blogi! Vähänkö siistiä kun sattumalta löysin tän. :) Kirjotat ihanan aidosti ja persoonallisesti, oli pakko kelata koko blogi läpi, vaikken näyttelyjutuista mitään tajuakaan :D

  Nähdään taas joskus treeneissä...(Lisää tanssia tänne! ;) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mmmmmoi! Ihanaa että sullakin on blogi, sait musta lukijan! Vaikka vastaavasti minä en kyllä agilitystä ymmärrä mitään... Olen tosi otettu siitä että luit koko blogin, kiitos siitä :)

   Tuo tanssipuoli on jäänyt pimentoon täällä, myönnetään. Juteltiin viime viikolla Marjaanan kanssa että aletaan nyt laittaa ohjelmaa kasaan, ehkäpä siitä olisi helpompaa kirjoittaa kuin perustreeneistä. Toivottavasti nähdään pian!

   Poista
  2. No hei wau, joo ehdottomasti vaan ohjelmaa kuntoon ja _vähintäänkin_ möllikisoihin tanssimaan, eikä tarvitse olla ihan valmiskaan ohjelma, ilmankin pärjää. ;) Teistä on vaikka mihin, sinne vaan kisakokemusta keräämään! :)

   Poista