lauantai 25. tammikuuta 2014

Toinen juoksu


Uudenvuoden aattona Senni oli vanhemmillani hoidossa. Oscar, joka ei normaalisti korvaansa Sennille lotkauta, oli yllättäen aivan innoissaan naisseurasta. Oscar oli kuitenkin aikaansa edellä, sillä varsinaisesti juoksut alkoivat vasta kaksi viikkoa myöhemmin, kun Sennillä oli ikää 15 kuukautta ja kolme päivää. Nämä juoksut ovat menneet paljon helpommin kuin ensimmäiset, eikä sisälle pissailuakaan ole ollut kuin kerran.



Yksikin kerta voi kyllä saada emännän hulluksi, jos se tapahtuu perjantaina kello 24. Ja jos pissat tehdään sänkyyn. Ja jos koiralla on vielä juoksuhousut yötä varten jo valmiina jalassa, jolloin koira levittää housuissa hölskyvää pissaa vielä ympäri makuuhuoneen lattiaa. Ja arvatkaa, olinko juuri vaihtanut illalla puhtaat lakanat, ja peittojakin oli kaksin kappalein sängyssä yövierasta varten... Onneksi patja säilyi kuivana ja peitot imivät kaiken nesteen.

Vinkkinä muille samaan tilanteeseen joutuville; pestyt peitot eivät kuivu -15 asteen pakkasessa, vaan jäätyvät niille sijoilleen. Ainakin pölypunkit kuolivat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti